سس گوجه فرنگی کاله-375 گرم
فرقی نمیکند که روی میز غذایتان سیبزمینی سرخ کرده جا خوش کرده باشد یا لازانیا؛ سس گوجه فرنگی یک چاشنی مناسبی برای انواع غذاست.
کچاپ یا سس قرمز که از چاشنیهای پرمصرف و محبوب در جهان است، همیشه با گوجه فرنگی تهیه نمیشده؛ در دهههای ابتدایی قرن ۱۹ میلادی، به همه سسهایی که با سرکه تهیه میشدند کچاپ میگفتند و در طول سالها، کچاپی که با گوجه فرنگی تهیه میشد، توانست بیشترین محبوبیت را در میان انواع این سس بهدست بیاورد.
ارزش غذایی در هر 60 گرم
- انرژی 65.52 کیلوکالری
- قند 9.2 گرم
- چربی 0.4 گرم
- نمک 1.32 گرم
- اسید چرب ترانس 0 گرم
سس گوجه فرنگی ؛ همراه همیشگی
فرقی نمیکند که روی میز غذایتان سیبزمینی سرخ کرده جا خوش کرده باشد یا لازانیا؛ سس گوجه فرنگی یک چاشنی مناسب برای انواع غذاهاست. کچاپ یا سس قرمز که از چاشنیهای پرمصرف و محبوب در جهان است، همیشه با گوجه فرنگی تهیه نمیشده؛ در دهههای ابتدایی قرن ۱۹ میلادی، به همه سسهایی که با سرکه تهیه میشدند کچاپ میگفتند و در طول سالها، کچاپی که در ترکیب آن علاوه بر سرکه از گوجه فرنگی نیز استفاده میشد، توانست بیشترین محبوبیت را در میان انواع این سس بهدست بیاورد.
ماندگاری این محصول 6 ماه در دمای محیط است.
خالق اولین کچاپ کارخانهای
هینز، خالق یکی از معروفترین برندهای سس، اولین کسی بود که سس کچاپ کارخانهای را با روش امروزی و برای اولین بار در سال ۱۸۷۶ میلادی تولید کرد. او در ترکیب این سس گوجه فرنگی، سرکه، شکر قهوهای، نمک و ادویههای مختلف استفاده کرد. گرچه پیش از هینز هم بسیاری برای تولید انبوه این سس تلاش کرده بودند، اما تا آن زمان سسهای کچاپ بافتی رقیق و طعمی تلخ و نمکی داشتند. برخی معتقدند که سس کچاپ برای اولین بار در سال 1812 و توسط جیمز میز تهیه شد. جیمز در ترکیب این کچاپ از پوره گوجه فرنگی استفاده میکرد و سرکه و شکر هم جایی در ترکیباتش نداشت.
تاریخچه سس
احتمالا اولین سس، عمری به قدمت اولین غذاهایی دارد که توسط انسان آماده شده است. سسها، در واقع طعمدهندههایی هستند که با مواد غذایی اولیه ترکیب میشوند، تا غذا را به اثری هنری و خاص تبدیل کنند. قدیمیترین سس ثبت شده در تاریخ، گاروم نام دارد که نوعی سس ماهی است و یونانیان باستان از آن استفاده میکردند. سس در هنر آشپزی به مادهای گفته میشود که به شکل مایع، کرم یا نیمه جامد روی غذا یا هنگام پخت و داخل آن استفاده میشود.
اکثر سسها به تنهایی مصرف نمیشوند و هدف از تهیه آنها طعم دادن به غذا، بهتر کردن زیبایی بصری آن و مرطوب یا رقیق کردن غذا است. سس کلمهای فرانسوی است که از زبان لاتین گرفته شده و به معنی نمکدار کردن است. سسها علاوه بر طعم و رنگ، براساس منطقه جغرافیایی که در آن تهیه میشوند هم قابل دستهبندی هستند؛ چراکه این چاشنیهای خاص در هر گوشه از جهان، با طعم و مواد اولیهای ویژه و به شیوههای متفاوت آماده میشوند.
- رب گوجه فرنگی
- شکر
- سرکه
- نمک خوراکی تصفیه شده
- ادویهجات
- آب
نظرات
برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.
نظرات
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.